Back

Свещ от натурален соев восък, сертифицирани аромати и дървен фитил в кокосова купа.

ПРОФИЛ НА АРОМАТИТЕ:

*Маргарита- цитрусова комбинация от лайм, портокал и мандарина се разтапят в тропически коктейл от манго и банан. За финал се появяват бели флорални нотки на жасмин.

*Грейпфрут- Грейпфрут, портокал, мандарина в един зашеметяващо освежаващ коктейл с ягода, слива, касис, зелена ябълка и нотки на сандалово дърво и малинова ванилия.

*Забраненият Плод- сладък плодов аромат, доминиран от годжибери, нар, тропически ананас и праскова, освежени с портокал и лимон, сърцето се състои от комбинация от цветя и лежи върху мускусни базови нотки.

*Ванилия- нашето ароматно масло Ванилия е наситено и сладко, идентично с прясно нарязани шушулки ванилия. Има отличителен пикантен, но деликатен флорален аромат, пълен с аромат на ванилия.

*Морска Сол- Този уникален аромат ще ви напомни за сутрешна разходка по плажа. Има нотки на акорд на черно водорасло, вода от краставица, пъпеш, цветчета от зелена лилия, росна роза и листа от бял чай.

*Памук- ободряващ и освежаващ аромат. Невероятен аромат на свеж лен, съчетан с евкалипт, цвят и окосена трева. Най-доброто в свежите аромати.

*Тамян и Градински Чай – естествени екстракти от бял градински чай и естествени екстракти от смола от тамян. Когато се използва, не само пречиства пространствата, но и предизвиква дълбока релаксация.

ПОДРОБНОСТИ

Дървен фитил
Време на горене: до 100 часа | Тегло на восъка : 410 гр.

За да осигурим свежестта и високото качество на ароматите си, всички свещи се правят след поръчка.

Инструкции за грижа
1. Отрежете фитила на 5мм преди всяко запалване
2. Дръжте горящите свещи далеч от вентилатори и отворени прозорци.
3. Горете свещта си само до 4 часа наведнъж
4. Никога не оставяйте свещ без надзор
5. За да предотвратите тунелиране, оставете свещта да изгори по цялата повърхност, преди да изгасите

Тегло 0.400 кг
Аромати

Маргарита, Грейпфрут, Забраненият Плод, Ванилия, Морска Сол, Памук, Тамян и Градински Чай