ПОРЪЧКИ

Колко дълго е вашето време за изпълнение?

Въпреки че сме малък бизнес, ние се гордеем, че предлагаме бързо и лесно обслужване. Направените поръчки често се изпращат в рамките на 3 работни дни (понеделник – петък). По време на нашите пикови периоди това може да бъде удължено, но не трябва да надвишава 5 работни дни при абсолютния максимум. Ако бързате за артикулите си, препоръчваме ви да ни оставите съобщение.

Вашите продукти подходящи ли са за вегани?

Всички наши соеви свещи са направени от 100% чипс от соев восък и чисти етерични масла, или висококачествени парфюмни масла. Ние не тестваме върху животни и съставките, които използваме, също са без проведени животински тестове и жестокост към животни.

Къде се правят вашите свещи?

Всяка една свещ изработваме ръчно в нашето ателие в България.

Вашите свещи с етерични или парфюмни масла са направени?

Ние използваме етерични и парфюмни масла в нашите смеси. Това ни позволява да получим голяма гама от аромати и също така прави нашите свещи отлично съотношение цена/качество. Ние включваме списък със съставките на страницата на всеки продукт, за да ви помогнем да направите най-добрия избор за вашите предпочитания.

Как ще бъде представена поръчката ми?

Гордеем се, че използваме опаковки без пластмаса. Вашите артикули ще бъдат опаковани в рециклирана хартия, запечатани с хартиена лента и поставени в картонена кутия. Всички наши опаковки могат да бъдат рециклирани, използвани повторно или компостирани.

Може ли поръчката ми да бъде изпратена като подарък?

Абсолютно! Можете да изберете да подадете поръчката си като подарък, като добавите опцията в съобщение към поръчката, преди да я платите. Ще включим и бележка, ако желаете, и имайте предвид, че никога не изпращаме колети с финансова информация в тях (касов бон, фактура и тн). Моля, имайте предвид, че колетите често се изпращат в картонените кутии които използваме.

ДОСТАВКА

Колко струва доставката до ЕС?

Доставката до ЕС започва от само 2 EUR и се изчислява върху съдържанието на вашата кошница. Ние също така предлагаме подобрения на доставката и безплатна стандартна доставка, когато похарчите над 50 EUR онлайн.

Колко струва доставката за България?

Доставката за всички градове в България е безплатна за артикули на стойност над 50лв.

Продукти и аксесоари, поръчани от нашия сайт, се доставят от куриер на фирма Спиди или Еконт (по избор на клиента) до адреса, указан при заявката и актуален телефонен номер за контакт.
Candles Orphic носи отговорност да предава пратките на куриер от фирма Спиди или Еконт в здрав, непокътнат вид.
От момента на взимане на пратката от куриер на Спиди или Еконт, Candles Orphic не носи отговорност за целостта и до доставка.
Всяка пратка се доставя на получателя със застраховка и опцията за Отваряне преди плащане с цел да се установи целостта и. При наличието на повреда, Получателят трябва да попълни протокол пред доставчика, за да може да заведе щета. Подпис под товарителницата означава, че пратката е доставена непокътната и получателя няма възражения.
Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни.
Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа (събота до 13.00 часа);
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници;
Доставка за фиксиран час от 10:30 ч. до 17:00 ч. (+/- 30 мин.) – заплаща се допълнително по актуалната ценова тарифа на куриерски фирми Спиди и Еконт;
Проверка за статуса на поръчки се извършва в сайта на фирма Спиди – www.speedy.bg, с предоставения ви номер на товарителница и съответно www.econt.com с предоставения ви номер на товарителница;
Поръчки направени през Събота, Неделя и официални празници се изпраща на следващия работен ден;
Поръчки направени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.

Доставяте ли в международен план?

Ние можем да изпратим до повечето европейски страни, Америка, Канада и Австралия. Тарифите за международна доставка се изчисляват въз основа на теглото на вашата поръчка.

Кой ще достави колета ми?

Ние използваме Post One за по-голямата част от доставките на колети за Европа и Америка и фирми Спиди и Еконт за България.

Как ще разбера кога да очаквам колета си?

Ще ви бъде изпратено изввестие, кога вашата пратка ще бъде доставена. Местните поръчки се обработват на следващия ден, ако са поръчани преди 12 часа на обяд.

Ами ако не съм вкъщи, когато пратката ми бъде доставена?

Ако сте навън, когато пратката ви бъде доставена, вашата пратка или ще бъде оставена на сигурно място във вашия имот, или ще бъде върната обратно в офиса за сортиране, ако нито една от тези опции не е възможна. Ще ви бъде изпратено известие с подробности за организиране на повторна доставка или вземане от офиса за сортиране.

Какво да направя, ако имам проблеми с доставката?

Ако доставката ви не е налична, моля, свържете се с нас веднага. Ние сме тук, за да ви помогнем да разрешим проблема и ще направим всичко възможно, за да ви се достави пратката. Можете да ни изпратите имейл на info@candlesorphic.com

Пратката ми беше повредена, какво да правя?

Ако сте получили поръчката си и нещо е било повредено по време на доставката, моля, уведомете ни незабавно. Моля, изпратете ни имейл с подробности за вашата доставка, какво е повредено и снимка, ако е възможно, и ние ще организираме замяна или възстановяване на сумата в зависимост от ситуацията и преценката ни, както и това, което предпочитате. Ние изискваме всички повреди да бъдат докладвани в рамките на 48 часа след доставката.

Нещо липсва от колета ми, какво да правя?

Ние сме само хора и много понякога може да пропуснем нещо от пратката ви. Ако това се е случило, моля, уведомете ни и ние ще ви доставим липсващия артикул, като същевременно се извиняваме много!

СПЕЦИАЛНИ И ПРАЗНИЧНИ И КОРПОРАТИВНИ ЗАПИТВАНИЯ

Можем ли да закупим свещи на едро за нашият празник или корпоративно събитие?

Винаги сме щастливи да обсъдим групови поръчки за празници и корпоративни събития или подаръци. Моля, изпратете ни имейл на info@candlesorphic.com с общ преглед на това, което сте имали предвид и ние ще се свържем с вас с подробна оферта. Моля, имайте предвид, че не можем да предложим персонализирано брандиране на нашите продукти.

Мога ли да купя свещи и да ги брандирам със собствени етикети?

На този етап не можем да предложим собствена марка или свещи с бял етикет.

Запитвания от търговци и доставчици

Мога ли да стана търговец?

В момента търсим нови търговци и бихте могли да се свържете с нас чрез нашия имейл на info@candlesorphic.com. Ние сме в състояние да поемем всеки нов търговец, който желае да продава на дребно нашите продукти включително онлайн. Заявленията се преглеждат възможно най-бързо, но това може да отнеме до една седмица, а може и повече в натоварени периоди.